Novinky
Otio Compact

Otio Compact je kvalitní a cenově přijatelná zásuvka kompaktních rozměrů s výklopným krytem. Obsahuje jednu zásuvku 230V a USB Charger. Více zde.

více
Novinky EVOline®

Výrobce zásuvek Schulte Elektrotechnik přichází s novinkami, které podtrhují vyjimečný vztah mezi funkcí a designem. Nové barevné varianty oblíbené kuchyňské zásuvky EVOline BackFlip naleznete v kategorii EVOline.

více

GDPR

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ PODLE GDPR

 

Zpracování osobních údajů

1.           Udělujete tímto souhlas společnosti topdot s.r.o. , se sídlem Praha 1 Rybná 716/24,       

IČ 03546641, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C,

vložka 233545 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

 

-             jméno a příjmení

-             název společnosti

-             e-mail

-             telefonní číslo

-             adresa

 

2.           Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je nutné  zpracovat za účelem vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem, a pro případnou komunikaci mezi Správcem a  . Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3  let.

 

 

3.           S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti topdot s.r.o., Za Váhou 741, 277 11 Libiš, designzasuvky@email.cz

 

 

4.           Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

 

  1. Provozovatel služby e-shop Atomer.cz s.r.o.
  2. Dopravce zásilek Česká Pošta a.s. , Uloženka, DPD.
  3. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a dopravců, které však v             současné době společnost nevyužívá.

 

 

6.           Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

-             vzít souhlas kdykoliv zpět ,

-             požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

-             požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

-             vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

-             požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Copyright 2014 - 2020 © designzasuvky.cz